premium gifts & souvenirs

TC paketi sadrže premium selekciju hrvatskih tradicijskih proizvoda izrađenih s pažnjom i ljubavlju. Terra Croatica - sinonim za kvalitetan, autohtoni hrvatski proizvod.

Pratite nas

Terra Croatica - O nama

Terra Croatica je brend čiji je nastanak, između ostalog, potaknut strategijom razvoja hrvatskog turizma  do 2020. godine s naglaskom na poboljšanje trgovačke ponude i podizanje svijesti turista o kvaliteti hrvatskih proizvoda i usluga.

Uvođenjem novog, zaokruženog koncepta distribucije, omogućio bi se dodatni razvoj Obiteljsko poljoprivrednih gospodarstava te ih se motiviralo na dodatno podizanje kvalitete i vizualne atraktivnosti proizvoda.

Između ostalog, cilj Terra Croatica koncepta jest direktno povezivanje proizvođača s turističkim sektorom kroz jedinstvenu prezentaciju radi dosezanja izabrane publike i profiliranja vrhunske ponude.

 Terra Croatica Shop,hotel Westin Zagreb

Terra Croatica - sinonim za kvalitetan, autohtoni  hrvatski proizvod.

„hrvatski proizvođači morali bi se više povezavati s turističkim sektorom kako bi se kvalitetni domaći proizvodi predstavili međunarodnoj potražnji, što će postupno utjecati na jačanje njihove konkurentske sposobnosti“
* Strategija razvoja turizma RH do 2020

Trenutno na našoj web stranici možete kupiti korporativne poklon pakete a u skoro vrijeme Terra Croatica paketi moći će se kupiti putem klasične web trgovine uz korištenje kreditnih kartica, putem lanca maloprodajnih trgovina, hotelima, marinama te putem franšiznog partnerstva u zemlji i inozemstvu. Pakete iz Terra Croatica Mobilis selekcije već sada možete kupiti u Duty Free Shopovima zračnih luka Pula, Zadar i Dubrovnik.

 

Brend

Brend Terra Croatica vizualno naglašava međunarodno prepoznatljive elemente i simbole hrvatskog identiteta.

Korištenim elementima (bojom, glagoljičnim pismom), kao i samim imenom, uz  potpis „premium gifts & souvenirs“ odašilje se jasna poruka o kvaliteti i porijeklu proizvoda. Posebno smo ponosni na 100%-tni udio hrvatskog znanja i inovativnosti koji je zastupljen od samog začetka ideje, kao i tijekom njene realizacije. Terra Croatica surađuje isključivo s hrvatskim dobavljačima koji su fokusirani na kvalitetu a ne kvantitetu, te su ambasadori svoje zemlje koji pridonose njenom brendiranju kao visokokvalitetne destinacije za odmor, zabavu i užitak.

 

Ponuda

Ponuda Terra Croatica-e temelji se na kombinaciji pomno odabranih proizvoda  prezentiranih kroz tematske pakete koji udovoljavaju potrebama i očekivanjima kupca koji je aktivan, informiran, izbirljiv i kritičan i koji je iznad svega, kupac životnih iskustava tj. doživljaja.

 

Kategorije proizvoda:

1. Vina

2. Rakije i likeri

3. Maslinova ulja

4. Med i proizvodi na bazi meda

5. Tartufi i proizvodi na bazi tartufa

6. Autohtone slatke i slane delicije

7. Kozmetika i kupke

8. Autohtoni nakit, kravate, šalovi

9. Poslovni darovi

10. Ostali proizvodi na bazi drveta, kamena i metala


Portfelj proizvoda Terra Croatica-e u kojemu su zastupljeni mali proizvođači od Iloka do Prevlake koristit će se kao podloga za promociju kako morskih, tako i kontinentalnih turističkih destinacija, kao i hrvatske u cjelini.

Usporedi proizvode

You have no items to compare.

Naš besplatni info telefon 0800 66 66 30 stoji vam na raspolaganju u svako doba dana. Slobodno nas kontaktirajte.

Terra Croatica paketi sadrže premium selekciju hrvatskih tradicijskih proizvoda izrađenih s pažnjom i ljubavlju

Ukoliko imate bilo kakvo pitanje, pohvalu ili kritiku javite nam na info@terra-croatica.com. Slušamo vas.