premium gifts & souvenirs

TC paketi sadrže premium selekciju hrvatskih tradicijskih proizvoda izrađenih s pažnjom i ljubavlju. Terra Croatica - sinonim za kvalitetan, autohtoni hrvatski proizvod.

Pratite nas

Predstavljamo naše partnere - Stella Croatica

Stella Croatica već dugi niz godina slovi za priznatog proizvođača tradicionalnih dalmatinskih delikatesa.

Priču o našim proizvodima započeli smo na otoku Mljetu 2002. godine, naslanjajući se na dugogodišnju obiteljsku tradiciju poljoprivredne proizvodnje.

Želeći otići korak naprijed, prikupljali smo i proučavali stare recepte za pripremu lokalnih delicija, koristeći plodove iz svog uzgoja, masline, smokve, bademe, ..., te pažljivo slušajući savjete svojih starijih, krenuli smo u pravu malu avanturu.... razvoj najfinijih dalmatinskih delikatesa, razvoj Stelle Croatice!

Vrhunsko maslinovo ulje, deserti od smokve, badema i agruma, zdravi snack s medom, niz ukusnih i simpatičnih keksića, džemovi i namazi, sastavni su dio jedinstvene ponude. Uz pažljivo oblikovanu ambalažu i posebno pozicioniranje zaslužuju prefiks premium boutique proizvoda. I što je još važnije – istinskog gastro suvenira našeg podneblja.

stella_02

Naši proizvodi ne samo da čuvaju svo bogatstvo okusa netaknute dalmatinske prirode već su i protkani pažnjom i ljubavlju onih koji ih i danas pripremaju na 'starinski' način, manufakturno, ali poštujući sve propise suvremenih standarda u pripremi hrane.

Od samih početaka proizvodnju obavljamo prema HACCP standardu, a novi proizvodni pogon je po principima tog standarda i projektiran.

Također, Stella Croatica je prva hrvatska tvrtka koja je primila HALAL certifikat.

Vjerujemo da sve navedeno potvrđuje našu istinsku predanost razvoju vrhunskih delikatesa kako bi vam približili svo bogatstvo mirisa i okusa Dalmacije; Mediterana kakav je nekad bio.

Primjer paketa sa proizvodom Stella Croatica >>

Naš besplatni info telefon 0800 66 66 30 stoji vam na raspolaganju u svako doba dana. Slobodno nas kontaktirajte.

Terra Croatica paketi sadrže premium selekciju hrvatskih tradicijskih proizvoda izrađenih s pažnjom i ljubavlju

Ukoliko imate bilo kakvo pitanje, pohvalu ili kritiku javite nam na info@terra-croatica.com. Slušamo vas.