Pravne napomene

Pristanak na primjenu Općih uvjeta korištenja:

Terra Croatica d.o.o. cijeni vašu zainteresiranost za naše proizvode i vaš posjet ovoj internetskoj stranici. Pristupom ovoj internetskoj stranici potvrđujete da pristajete na primjenu Općih uvjeta korištenja internetske stranice, kao i na njihove pravne učinke.

Podaci o proizvodima i uslugama

Svi podaci o proizvodima i uslugama objavljeni na ovoj internetskoj stranici isključivo su informativne prirode. Terra Croatica d.o.o. s velikom će pozornošću održava internetsku stranicu funkcionalnom, kako bi sve objavljene informacije bile što preciznije.

Prava intelektualnog vlasništva

Cjelokupan sadržaj ove internetske stranice predstavlja intelektualno vlasništvo tvrtke Terra Croatica d.o.o. Korištenje podataka, tekstova, crteža ili slika dopušteno je samo za osobne, nekomercijalne potrebe posjetitelja ove internetske stranice. Izričito je zabranjeno reproduciranje, mijenjanje, kopiranje ili distribuiranje bilo kojeg podatka s ove internetske stranice, bez prethodnog pisanog odobrenja Terra Croatica-e d.o.o.

Pravo promjene sadržaja

Terra Croatica d.o.o. zadržava pravo promjene sadržaja ove internetske stranice u bilo koje vrijeme i bez prethodne obavijesti.

Prikupljanje i obrada osobnih podataka

Kada posjetite naše internet stranice naš internet poslužitelj automatski pohranjuje vašu IP adresu, internet stranicu s koje nas posjećujete, internet stranice koju zapravo posjećujete, te datum i duljinu Vaše posjete. Osobni podaci pohranjuju se samo ako ih vi dobrovoljno ponudite, na primjer u kontekstu registriranja..

Uporaba i objavljivanje osobnih podataka i specifikacija svrhe

Terra Croatica d.o.o. će rabiti vaše osobne podatke samo u svrhu tehničke administracije na internet stranicama, obrade korisnika i upravljanja korisnicima, anketiranja o proizvodima i marketingu i to samo u mjeri koja je neophodna u pojedinom slučaju. Objelodanit ćemo vaše podatke vladinim upravnim tijelima samo u slučajevima u kojima to zahtijeva zakon

Sloboda izbora

Namjera nam je koristiti vaše podatke kako bismo vas izvijestili o našim proizvodima i uslugama i ako je to moguće, zatražiti i vaše mišljenje. Naravno, vaše sudjelovanje je posve na dobrovoljnoj osnovi. U slučaju da niste suglasni, u svakom trenutku nas možete o tome izvijestiti kako bismo shodno tome mogli blokirati uporabu vaših podataka.

Sigurnost

Terra Croatica d.o.o. rabi tehničke i organizacijske mjere sigurnosti kako bi zaštitila podatke koje mi kontroliramo od slučajnog ili namjernog manipuliranja, gubitka, uništavanja ili pristupa neovlaštenih osoba. Neprestano usavršavamo naše sigurnosne postupke sukladno raspoloživosti novih tehnologija.

Pravo na informacije

Na temelju vašeg zahtjeva, Terra Croatica d.o.o. će vas pismenim putem izvijestiti koji vaši osobni podaci su pohranjeni kod nas kako je to i propisano zakonom. Ako su ti podaci neispravni, usprkos našim nastojanjima da prikupimo točne i aktualizirane podatke, mi ćemo ih ispraviti na vaš zahtjev.

Usporedi proizvode

You have no items to compare.

Naš besplatni info telefon 0800 66 66 30 stoji vam na raspolaganju u svako doba dana. Slobodno nas kontaktirajte.

Terra Croatica paketi sadrže premium selekciju hrvatskih tradicijskih proizvoda izrađenih s pažnjom i ljubavlju

Ukoliko imate bilo kakvo pitanje, pohvalu ili kritiku javite nam na info@terra-croatica.com. Slušamo vas.