premium gifts & souvenirs

TC paketi sadrže premium selekciju hrvatskih tradicijskih proizvoda izrađenih s pažnjom i ljubavlju. Terra Croatica - sinonim za kvalitetan, autohtoni hrvatski proizvod.

Follow us

Ruber Veritas

Ruber Veritas

249,00 kn
+ pdv

ISKORISTITE POSEBAN BOŽIĆNI POPUST!


Iuris Cabernet Sauvignon
Ovo vino rezultat je kasne berbe devetogodišnjih nasada sa položaja Kraljevskog brda.
Tradicionalnom vinifikacijom te maceracijom od gotovo 840 sati, dobiven je čitav spektar finih tanina. Sastavni dio ovoga Caberneta su i bogate dimne note kao rezultat dvadeset mjesečnog odležavanja u hrastovim bačvama (slavonski hrast) 225, 500 i 1200 l. Nakon toga vino se pušta da odleži u bocama u trajanju od minimalno 12 mjeseci što jamči da Cabernet do kupca stiže gladak i spreman za konzumaciju.

Chiavalon maslinovo ulje 100 ml
Ex albis, ulje dobiveno mješanjem pet sorti; buže, carbonaze, bianchere, moražole i leccina. Masline se beru po sortama, prerađuju po sortama, a onda se ulje kupažira u podrumu, kako bi iz godine u godinu okus ulja bio što sličniji, jer se sortna ulja iz godine u godinu bitno razlikuju zbog različitih klimatskih prilika. Kupažiranjem u različitim omjerima postižemo konstantnu kvalitetu i okus maslinovog ulja.
Intenzivna i vrlo profinjena mirisa, obogaćeno je elegantnim obilježjima divlje cikorije, artičoke i suhog voća na kraju. Intenzivna i složena okusa, odlikuju ga bogati balsamični tonaliteti mente, ružmarina, žalfije (kadulje) te izraženo obilježje slatkog badema. Gorčina i pikantnost obuhvatni su i lijepo izraženi. Odlično se sljubljuje sa miješanim salatama od povrća, predjelima od mahunarki, juhama od vrganja, sa glavnim jelima s mekušcima,ribom na žaru,mariniranom tunom, crvenim i bijelim mesom, te s različitim sirevima. Može se poslužiti i uz desert, najbolje uz sladoled ili mous od vanilije ili na čokoladne kolače.

Zigante crne masline majčina dušica 180g
Namaz od crnih maslina s dodatkom majčine dušice. crne masline 77%, ekstra djevičansko maslinovo ulje, majčina dušica, začini

Ambalaža
Ekskluzivna kutija TC MAGNUS sa magnetom, dim 350x200x90mm
Usporedi proizvode

You have no items to compare.

Naš besplatni info telefon 0800 66 66 30 stoji vam na raspolaganju u svako doba dana. Slobodno nas kontaktirajte.

Terra Croatica paketi sadrže premium selekciju hrvatskih tradicijskih proizvoda izrađenih s pažnjom i ljubavlju

Ukoliko imate bilo kakvo pitanje, pohvalu ili kritiku javite nam na info@terra-croatica.com. Slušamo vas.