premium gifts & souvenirs

TC paketi sadrže premium selekciju hrvatskih tradicijskih proizvoda izrađenih s pažnjom i ljubavlju. Terra Croatica - sinonim za kvalitetan, autohtoni hrvatski proizvod.

Follow us

Thermae Castrum

Thermae Castrum

349,00 kn
+ pdv
Rose Rossi
Rose obitelji Rossi osvježavajuće je vino fino kiselkastog okusa. Diskretan miris ovog vina prepun je asocijacija na bobičasto, jagodićasto i koštićavo voće s finim cvjetnim nijansama. Preporuča se uz predjela i jela s tjesteninom i povrćem, plodove mora, kuhano svijetlo meso te janjetinu s ražnja servirano pri temperaturi od 12 °C.

Brač sprej more i kadulja 50ml
Za opuštanje i uživanje poprskajte se po licu i tijelu kapljicama čistoga Jadranskog mora, obogaćenog prirodnim eteričnim uljima biljaka s naših obala i otoka. Koristite ga ako ste umorni ili pospani, kod fizičkih napora ili u bilo kojoj drugoj prigodi tijekom dana.

Nin sol za kupanje Bor 300g
Jedna od najrasprostranjenijih biljaka u narodnoj medicini za koju postoji najveći broj ljekovitih pripravaka. Miris bora širi osjećaj zadovoljstva i blagostanja.

Aromatica sapun ruzmarin 100g
Osvježavajući biljni sapun mediteranskog mirisa, s eteričnim uljima ružmarina, bora, metvice, kadulje i limuna. Stimulira, osvježava, hladi i njeguje masnu kožu.

Brigljević liker šumska kupina 100ml
Osnovni i najvažniji sastojak ovog likera je voće ubrano u netaknutoj prirodi ili uzgojeno u kontroliranim uvjetima. Liker se oplemenjuje aromatičnim, sortnim vinima (Traminac, Muškat žuti, Muškat ruža, Teran, Merlot, Graševina) koja diskretno zaokružuju okus.

Ambalaža
Ekskluzivna kutija TC MAXIMUS sa magnetom, dim 350x300x90mm
Usporedi proizvode

You have no items to compare.

Naš besplatni info telefon 0800 66 66 30 stoji vam na raspolaganju u svako doba dana. Slobodno nas kontaktirajte.

Terra Croatica paketi sadrže premium selekciju hrvatskih tradicijskih proizvoda izrađenih s pažnjom i ljubavlju

Ukoliko imate bilo kakvo pitanje, pohvalu ili kritiku javite nam na info@terra-croatica.com. Slušamo vas.