Uvjeti poslovanja

  • Istaknute cijene su jedinične veleprodajne cijene u kunama.
  • PDV nije uračunat u cijenu.
  • Aplikacija logotipa (ukrasna traka oko kutije s Vašim logotipom, naljepnica ili drugi oblik personalizacije) na artikle nije uračunata u cijene.
  • Rok isporuke artikala sa zalihe je 48 sati po potvrdi narudžbe.
  • Rok isporuke ostalih artikala je 7 do 14 dana po potvrdi narudžbe.
  • Po primitku narudžbe povratno ćemo vam se javiti u najkraćem mogućem roku s informacijama o raspoloživosti artikala te sukladno dogovoru poslati predračun po vašim specifikacijama.
  • Prikazana kolekcija formirana je prvenstveno za potrebe poslovnog darivanja te su artikli odabrani i prema njihovoj raspoloživosti na zalihama. Unatoč tome ne možemo garantirati raspoloživost u svakom trenutku svih ponuđenih artikala.

U korporativnom web shopu način plaćanja jest plaćanje virmanom. Nakon završene narudžbe, na e-mail adresu dobit ćete predračun sa potrebnim podacima kako biste izvršili ponuđenu uplatu.

Nakon odabira svih željenih proizvoda i nakon ispunjavanja svih traženih rubrika nužnih za komunikaciju, prodaju i dostavu, na vašu e-mail adresu dobiti ćete predračun s navedenom uputom za plaćanje i rokom važenja ponude (nakon proteka ovog roka ponuda će biti poništena kao i rezervacija robe). Plaćanje je moguće vršiti uplatom na naš žiro račun naveden na ponudi (radi brzine i jednostavnosti plaćanja preporučujemo uplatu putem internet bankarstva Vaše banke) .

Plaćanje kreditnim karticama u korporativnoj web trgovini trenutno nije moguće.

Upit poslan putem web stranice ne predstavlja ujedno i narudžbu navedenih artikala u upitu, već se narudžba potvrđuje nakon potvrde dostupnosti artikala i po primitku naše službene ponude/predračuna, a prema uvjetima navedenim u ponudi/predračunu.

Povrat sredstava

Ukoliko se slučajno dogodi da robu koju ste platili iz nekog razloga trenutno nemamo na lageru, ili je nemožemo dobaviti u dogovorenom roku, izvršit ćemo povrat sredstava u roku 24 sata. Također vas molimo da robu pregledate prilikom preuzimanja jer naknadne reklamacije nismo u mogućnosti uvažiti.

Dobna ograničenja

Zabranjena je prodaja alkoholnih pića osobama mlađim od 18 godina. Svaki kupac dužan je na upit dostavljača predočiti dokument kojim dokazuje svoju punoljetnost.

Usporedi proizvode

You have no items to compare.

Naš besplatni info telefon 0800 66 66 30 stoji vam na raspolaganju u svako doba dana. Slobodno nas kontaktirajte.

Terra Croatica paketi sadrže premium selekciju hrvatskih tradicijskih proizvoda izrađenih s pažnjom i ljubavlju

Ukoliko imate bilo kakvo pitanje, pohvalu ili kritiku javite nam na info@terra-croatica.com. Slušamo vas.