premium gifts & souvenirs

TC paketi sadrže premium selekciju hrvatskih tradicijskih proizvoda izrađenih s pažnjom i ljubavlju. Terra Croatica - sinonim za kvalitetan, autohtoni hrvatski proizvod.

Follow us

Vinum Grandis Alba

Vinum Grandis Alba

399,00 kn
+ pdv

ISKORISTITE POSEBAN BOŽIĆNI POPUST!


Josić graševina superior
Vrhunsko vino, prelijepe zelenkasto žute boje koja starenjem prelazi u svjetložutu sa zlatnim refleksima. Specifične je izražene sortne arome (miris zelene jabuke) i vrlo skladnog, reljefnog te punog, a na kraju karakterističnog gorkastog okusa. Pije se uz najbolja jela od bijelog mesa i plemenite riječne bijele ribe, žablje krake, jela s roštilja, riblji paprikaš i ražnjiće od soma s povrćem.

Ipša maslinovo ulje 0,50 l
Maslinovo ulje, kao i vino, sinonim je istarskog životnog stila, kako u skromnim seljačkim domaćinstvima, tako i u vrhunskim gurmanskim restoranima. Često je ono i jedini dodatak jelima potreban za isticanje prirodnih okusa svježeg povrća, ribe, plodova mora, jela od mesa i tjestenina. Ipša ekstra djevičanska maslinova ulja mononezasićena su ulja, bogata antioksidansima poput prirodnog vitamina E, ali i stotinama drugih hranjivih sastojaka što sve zajedno vrlo korisno djeluje na ljudsko zdravlje i čini sastavni dio zdrave mediteranske prehrane

Perković travarica Faust Vrančić 200ml
Spravljena od deset vrsta različitog autohtonog ljekovitog dalmatinskog bilja, od kojih su ponajviše zastupljene kadulja-salvia, ofisinalis, komorač-foeniculum vulgare, kičica-erythraea centaurium, gospina trava-hypericum perforatum, pelin-artemisia apsinthium,odoljen-valeriana officinalis. Ljekovito bilje se macerira u kvalitetnoj rakiji jabukovači što travarici Vrančić daje izuzetan okus.

Ambalaža
Ekskluzivna kutija TC MAXIMUS sa magnetom, dim 350x300x90mm
Usporedi proizvode

You have no items to compare.

Naš besplatni info telefon 0800 66 66 30 stoji vam na raspolaganju u svako doba dana. Slobodno nas kontaktirajte.

Terra Croatica paketi sadrže premium selekciju hrvatskih tradicijskih proizvoda izrađenih s pažnjom i ljubavlju

Ukoliko imate bilo kakvo pitanje, pohvalu ili kritiku javite nam na info@terra-croatica.com. Slušamo vas.