premium gifts & souvenirs

TC paketi sadrže premium selekciju hrvatskih tradicijskih proizvoda izrađenih s pažnjom i ljubavlju. Terra Croatica - sinonim za kvalitetan, autohtoni hrvatski proizvod.

Follow us

Viscum

Viscum

429,00 kn
+ pdv
Rossi biska 0,7l
Vrhunska tradicionalna istarska komovica oplemenjena listovima imele.
Remek djelo obitelji Rossi!

Stella Croatica ulje s bosiljkom - retro pak 250ml
Maslinova ulja predstavljaju vrhunac kvalitete i osnova su tradicionalne dalmatinske kuhinje, a samo nekoliko kapi aromatičnog ulja dodanog jelu dovoljno je za veliki užitak na nepcu svakog gurmana. Ekstra djevičansko maslinovo ulje aromatizirali smo sušenim bosiljkom i ružmarinom iz ekološke proizvodnje. Okusom se izvrsno slažu s našim slanim keksima s maslinama također aromatiziranim ružmarinom i bosiljkom.

Atelier Berga - kamenica
Atelier berga, rustikalna kamenica. U kamenicama su naši stari čuvali maslinovo ulje. Ručni rad.

Cvijet soli NIN staklo 150g
Cvijet soli ninske solane značajan je nutrijent obogaćen prirodnim mineralima koji intenzivira okus svakog jela i postaje neizostavan prirodni, kulinarski začin. Riječ je o najkvalitetnijoj i najzdravijoj vrsti soli koja je, uz povećanu koncentraciju prirodnog joda, bogata kalcijem i magnezijem. Cvijet soli je uistinu najbolja morska sol. Dobiva se isključivo u idealnim vremenskim uvjetima, a skuplja se u ranim jutarnjim satima i kasno navečer kad nema vjetra. Pojavljuje se na površini mora kao tanki sloj listića soli, poput latica cvijeća, koji se ubire ručno, mikronskim sitima. Uzgoj Cvijeta soli je uistinu posao iz ljubavi. I do današnjeg dana, uzgajivači soli njeguju taj dragulj istim tradicijama i tehnikama kao i njihovi prethodnici stoljećima prije. Od svih neprerađenih ekoloških soli, Cvijet soli imaju najživlju, najaktivniju energetsku strukturu jer nastaju isključivo u procesu prirodne proizvodnje soli. Cvijet soli može upiti mnoge toksine u kemijski tretiranoj hrani i okolišu te može pročistiti negativne vibracije u prostoru. Ljubitelji hrane diljem svijeta Cvijet soli, francuski Fleur de Sel, nazivaju "kavijarom soli".

Ambalaža
Ekskluzivna kutija TC MAXIMUS sa magnetom, dim 350x300x90mm
Usporedi proizvode

You have no items to compare.

Naš besplatni info telefon 0800 66 66 30 stoji vam na raspolaganju u svako doba dana. Slobodno nas kontaktirajte.

Terra Croatica paketi sadrže premium selekciju hrvatskih tradicijskih proizvoda izrađenih s pažnjom i ljubavlju

Ukoliko imate bilo kakvo pitanje, pohvalu ili kritiku javite nam na info@terra-croatica.com. Slušamo vas.